Міліціонери викрили шахрая, який брехнею про ДТП виманив у 59-річної львів'янки 19 000 гривень

Міліціонери викрили шахрая, який брехнею про ДТП виманив у 59-річної львів'янки 19 000 гривень

02.07.13 14:04 0 764
Здобути гроші будь-яким шляхом, не зважаючи на власну гідність та совість – саме до таких методів часом вдаються зловмисники, для яких почуття інших людей – це лише інструмент для власного збагачення.

З таким зухвалим правопорушником нещодавно довелося зіштовхнутися жительці міста Львова.

До Франківського райвідділу міліції 25 червня звернулась 59-річна місцева жителька. Остання повідомила, що 21 червня о 14.00 год. у Львові на вулиці Науковій невідомий чоловік шахрайським шляхом заволодів її грошима у сумі 19000 гривень. Зокрема, зловмисник зателефонував на номер телефону заявниці та повідомив, що її родич скоїв дорожньо-транспортну пригоду і для залагодження ситуації жінці необхідно передати гроші у розмірі 19 000 гривень.

Ще більше зухвалою виглядає ця ситуація з огляду на те, що правопорушник особисто під’їхав до під’їзду будинку, в якому проживає потерпіла, та забрав вказану вище суму.

За скоєння даного злочину встановлений та притягується до відповідальності 32-річний житель Львова, непрацюючий, раніше судимий.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Триває досудове розслідування.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ