Правоохоронці Кам'янець-Подільського дбають про моральність у туристичному центрі Хмельниччини

Правоохоронці Кам'янець-Подільського дбають про моральність у туристичному центрі Хмельниччини

02.07.13 14:56 0 943
Вісім фактів проституції та один випадок звідництва задокументували працівники міського відділу міліції у Кам'янець-Подільському під час проведення на території держави профілактичної операції під назвою «Нічне місто», основна мета якої — виявлення злочинів у сфері суспільної моралі.

Як розповів заступник начальника Кам‘янець-Подільського міськвідділу внутрішніх справ Олександр Кулько, щовечора відпрацьовувалась територія міста, зокрема мотелі, кафе, бари та інші розважальні заклади. В результаті до адміністративної відповідальності за зайняття проституцією притягнуто 8 жриць кохання. Стосовно «нічних метеликів» складені протоколи, які направлені на адміністративні комісії для встановлення розміру штрафу. Зафіксовано також і факт звідництва — 23-річна місцева мешканка за грошову винагороду в 250 гривень «познайомила» кам’янчанина з молодою дівчиною для приємного проведення часу.

Наразі стосовно підприємливої пані відкрито кримінальне провадження за ст. 302 Кримінального кодексу України (створення або утримання місць розпусти і звідництво). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі до двох років. За злочин проти моральності звідниці доведеться відповісти перед законом.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "П'яний ...
Наступна новина: Дані про виконання міського ...

КОМЕНТАРІ