У Єгипті подав у відставку міністр закордонних справ

У Єгипті подав у відставку міністр закордонних справ

02.07.13 19:16 0 779
Міністр закордонних справ Єгипту Мухаммад Камель Амр подав у відставку, повідомляє державне інформаційне агентство MENA. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Це трапилося після того, як мільйони єгиптян вийшли на мітинги проти президента Мухаммада Мурсі. Керівник зовнішньополітичного відомства – не перший міністр, який вдався до такого кроку, раніше про відставку оголосили кілька його колег.

У понеділок військові пообіцяли надати свій власний план розв’язання кризи, якщо уряд і опозиція протягом 48 годин не досягнуть компромісу.

У вівторок вранці офіс Мурсі заявив, що такий ультиматум може викликати плутанину. Єгипетський лідер, мовиться в цій заяві, дотримуватиметься свого плану національного примирення.

Головна опозиційна сила – Фронт національного порятунку – виключає переговори з Мурсі і наполягає, що після завершення дії ультиматуму матиме справу з генералом, який його видав. Демонстранти схвальними відгуками зустріли оголошення військовим ультиматуму (дивіться відео нижче).

* У Єгипті демонстранти святкують оголошення військовими ультиматуму ? ? || ? 12:00:00 / -:--:-- ? ? ? ? //height correcture of the video by buttons var oVid = $("#v749e9c581d3f4436bc076eba2b2fce56_h5t video"); oVid.attr("height", oVid.outerHeight(true) - $(".j_playerButtons").outerHeight(true) + "px"); // /**/ЗАВАНТАЖИТИ

* Medium Quality(2,53 MB)

* Low Quality(1,77 MB)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сноуден: Обама тисне на ...
Наступна новина: У Росії розбився вертоліт: ...

КОМЕНТАРІ