В Луцьку 42 сесія міської ради завершила свою роботу

В Луцьку 42 сесія міської ради завершила свою роботу

03.07.13 08:16 0 1031
Відбулося ІІІ пленарне засідання 42 сесії міської ради. Депутати підтримали проект рішення з питання про внесення змін до рішення міської ради «Про бюджет міста на 2013 рік» шляхом перерозподілу коштів.

Також прийняли позитивне рішення щодо внесення змін до рішення Луцької міської ради від 25.03.2009 № 38/13 «Про визначення оператора на здійснення організації і експлуатації місць платного паркування автотранспорту у м. Луцьку».

Депутат Тарас Бас розповів, що на Привокзальній площі потрібно облаштувати спеціальний майданчик на 64 паркувальних місця і встановити паркомати. Заступник міського голови Тарас Яковлєв зазначив, що це буде першим етапом розвитку мережі платних місць паркування транспортних засобів у місті. Це дасть можливість утримувати паркувальні майданчики та прилеглі території в належному санітарному стані. А забезпечення сплати збору за місця паркування транспортних засобів - це надходження додаткових коштів до бюджету міста.

Міський голова Микола Романюк доручив КП «АвтоПаркСервіс» підготувати на розгляд наступної сесії схему розташування місць платного паркування автотранспорту на Привокзальній площі та проект угоди з інвесторами, які готові до державно-приватного партнерства.

При розгляді питання «Різне» депутати говорили про толерантне ставлення один до одного при висловлюванні протилежних позицій.

Сесія розглянула більше ста питань і свою роботу завершила.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Серед переможців ...
Наступна новина: Платники Ужгородщини ...

КОМЕНТАРІ