В Луцьку григорій Пустовіт у Познані говорив про розвиток громадянського суспільства

В Луцьку григорій Пустовіт у Познані говорив про розвиток громадянського суспільства

03.07.13 08:13 0 973
27-28 червня 2013 року у місті Познань відбулась Постійна загальнопольська конференція співпраці органів місцевого самоврядування, у якій взяв участь секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт.

З вітальним словом на конференції виступив Єжи Помяновський – заступник міністра Закордонних справ Польщі, виконавчий директор Європейського Фонду підтримки демократії, котрий повідомив, що в поточному році відбулось збільшення бюджету, орієнтованого на країни Східного партнерства з 12 до 18 мільярдів євро (лінія ЄС). Також було зазначено, що перевага в отриманні грантів надаватиметься організаціям, котрі залучатимуть до своїх проектів польські меншини.

Пані Ева Сіновець, Директор Представництва Європейської комісії в Польщі, зазначила, що основними отримувачами коштів ЄС в прерогативі ставатимуть країни Східного Партнерства, такі, як Україна, Вірменія, Азербайджан, Грузія.

Посол Європейського Союзу в Україні Тадеуш Тамбінські акцентував увагу на тому, що потрібно приділяти більше уваги розвитку громадянського суспільства на місцевому рівні та про Україну сказав: «У Вас все вдасться. Те, що поляки зробили за останні 20 років, ми маємо передати Вам!».

Управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Серед переможців ...

КОМЕНТАРІ