Лучани – сьомі у турнірі з міні-футболу серед аматорських команд міст-партнерів

Лучани – сьомі у турнірі з міні-футболу серед аматорських команд міст-партнерів

03.07.13 08:22 0 984
В рамках святкових заходів польсько-українського культурного проекту «Європейський Cтадіон Культури», які проходили в місті Жешув Республіки Польща, відбувся ІV міжнародний турнір з міні-футболу серед аматорських команд міст-партнерів. У змаганнях брало участь десять команд, які представляли різні куточки світу. Змагання проходили в спортивному комплексі «Подпромє». За жеребом команди були розподілені на дві групи, які в очних поєдинках в одне коло визначали місця команд.

До першої групи потрапили команди з Білефельда (Німеччина), Фанхенгангу (Китай), Луцької міської ради (Україна), Уряду міста Жешув і Поліції міста (Польща). У другій групі змагалися команди міських рад Львова, Івано-Франківська (Україна), Ніредхаза (Угорщина), Сату Маре (Румунія) і Ламіа (Греція).

Перемігши китайсьську команду рахунком 2-1, зігравши у нічию з німцями 0-0 і отримавши дві поразки від господарів 1-2 і 0-2, команда Луцької міської ради зайняла четверте місце. Цей результат дозволив лучанам боротися за сьоме місце. І свого шансу на цей раз вона не втратила. У поєдинку з сусідами - львів’янами основний час закінчився у нічию 1-1, а у післяматчевих штрафних ударах лучани були влучніші і перемогли з рахунком 3-2. Отже цього року отримали сьоме місце.

А переможцем турніру вперше стала команда з Івано-Франківська, яка завдяки краще пробитим 6-ти метровим штрафним ударам, перемогла команду Поліції міста Жешув 2-1. У матчі за третє місце команда Уряду міста Жешув розгромила румунів з Сату Маре з рахунком 6-0.

Також члени спортивної делегації міста Луцька мали можливість побувати на заключному концерті культурного проекту «Європейський стадіон культури», що відбувся на міському стадіоні Жешува, здійснили екскурсію в археологічний музей «Карпатська Троя» в Тжчиніци.

Управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ