Магістри Східноєвропейського національного університету отримали дипломи

Магістри Східноєвропейського національного університету отримали дипломи

03.07.13 08:07 0 1150
У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки відбулося урочисте вручення дипломів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр». В урочистостях взяли участь професорсько-викладацький колектив вузу, представники обласної та міської влади, бізнесових структур, батьки випускників. Із вітальними словами до випускників звернувся ректор університету, професор Ігор Коцан.

Університет впевнено входить у світовий науковий простір, виправдовуючи статус Східноєвропейського. Зокрема, із 346 студентів, які отримували дипломи магістрів, 118 – із відзнакою. Їх вручали голова обласної державної адміністрації Борис Клімчук, перший заступник міського голови Святослав Кравчук, начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук.

Борис Клімчук у вітальному слові акцентував на важливості першого старту і висловив сподівання, що знання і досвід, отримані в університеті, допоможуть молодим людям утвердитися у житті. Він побажав не зупинятися на досягнутому, продовжувати вчитися і не забувати батьків, які виховали, адже Україна сильна своїми родинними традиціями.

Святослав Кравчук передав щирі вітання учасникам урочистого зібрання від міського голови Миколи Романюка. «П’ять років ви були жителями нашого міста. Усе в ньому відбувалося за вашої участі. Продовжуйте змінювати світ на краще і пам’ятайте вчителів, які дали вам перші знання, а також професорсько-викладацький колектив університету», – сказав він випускникам вузу. Ще висловив сподівання, що кожен піде дорогою, яка допоможе сповна себе реалізувати і побажав, щоб була вона щасливою.

Святкового настрою додали бадьорі мелодії духового оркестру, виступ барабанщиць та святковий концерт майстрів мистецтв і художніх колективів університету.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Азербайджані судять ...
Наступна новина: У Хмельницькому ...

КОМЕНТАРІ