У нововолинських шерифів - сучасний дільничний пункт міліції

У нововолинських шерифів - сучасний дільничний пункт міліції

03.07.13 08:29 0 1122
На Волині після проведення капітального ремонту відкрили дільничний пункт міліції.

Безперечно, дільничний інспектор міліції – це одна з найважливіших професій у системі органів внутрішніх справ, адже ця ланка правоохоронців безпосередньо співпрацює з населенням. Усього на Волині близько 400 дільничних, при цьому більшість із них обслуговує сільську місцевість.

2013-й визначений роком дільничних інспекторів міліції, адже відзначають 90-річчя з дня створення служби, а відтак зусилля обласного керівництва міліції спрямовані на модернізацію служби не лише в містах, а й на селі.

– робота дільничного – надзвичайно важлива і відповідальна, – наголосив начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук. – Охорона громадського порядку, надійний захист прав та законних інтересів громадян від злочинних посягань, проведення профілактичної роботи серед осіб, схильних до скоєння злочинів та інших правопорушень, запобігання, припинення та розкриття злочинів, здійснення адміністративного нагляду за особами, щодо яких він встановлений, профілактична робота з особами, які вчиняють насильство в сім’ї – ось основні завдання «шерифів».

Лише у 2013 році працівниками служби розкрито третину від усіх скоєних кримінальних правопорушень, а за їх участю – 75% протиправних діянь. Та головне в роботі кожного дільничного – налагодження тісного діалогу з населенням, яке проживає на його адміністративній дільниці. А для цього – необхідно створити належні умови.

– Дільничні інспектори міліції – це провідна ланка в роботі з населенням, – зауважив Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков. – А тому ми разом із депутатами прийняли рішення виділити близько 30 тисяч гривень на капітальних ремонт дільничного пункту міліції. Відтепер він має сучасний вигляд, у службові кабінети закуплені нові меблі та комп’ютерна техніка, встановлені інформаційні стенди, облаштовано клас, де можна проводити заняття з особовим складом і зустрічі з громадянами.

У свою чергу начальник Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області підполковник міліції подякував керівнику обласного управління міліції та міському голові за допомогу і підтримку.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Перелік безкоштовних ...
Наступна новина: Тернопілля: в області ...

КОМЕНТАРІ