У Хмельницькому правоохоронці припинили діяльність клубу ігрових автоматів

У Хмельницькому правоохоронці припинили діяльність клубу ігрових автоматів

03.07.13 08:07 0 996
Під час оперативно-профілактичного відпрацювання території обласного центру працівники служби дільничних інспекторів міліції спільно з оперативниками управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили підпільний зал ігрових автоматів.

Заклад працював під прикриттям продуктового магазину та перукарні, що розташовувались в одному приміщенні. У самому залі на той час налічувалось 22 гральних апарати, перебувало кілька гравців та обслуговуючий персонал.

Працівники міліції всі автомати вилучили, а задокументована подія була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за статтею 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Власнику забороненого в Україні грального бізнесу загрожує конфіскація грального обладнання, а також штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадуємо, що згідно Закону «Про заборону грального бізнесу в Україні», в Україні забороняється гральний бізнес і участь в азартних іграх. Працівники міліції постійно проводять профілактичні заходи з перевірки суб'єктів грального бізнесу, які, ігноруючи вимоги закону, продовжують незаконно працювати і, як результат — будуть притягнені до кримінальної відповідальності.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Магістри ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ