В Івано-Франківській області вбивцеві тринадцятирічного хлопчика загрожує до 12 років позбавлення волі

В Івано-Франківській області вбивцеві тринадцятирічного хлопчика загрожує до 12 років позбавлення волі

03.07.13 09:02 0 1024
За кілька кілограмів металу, вартістю в 50 грн зловмисник вбив дитину.

Пополудні в неділю в Галицький райвідділ міліції звернулася 48-річна жителька одного із сіл району, яка повідомила про зникнення свого сина. Тринадцятирічний хлопчик ще в суботу виїхав велосипедом з дому і не повернувся. До розшуку восьмикласника залучили працівників обласного апарату та майже весь особовий склад районного відділу міліції. Як належиться в таких випадках, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за вчинення навмисного вбивства.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що підлітка справді вбито. Його тіло та велосипед знайшли в зарослому комишем місці на околиці селища Більшівців. За підозрою у вчиненні вбивства затримано 30-річного жителя сусіднього села.

Виявилося, що хлопчик привіз у Більшівці кілька кілограмів металобрухту, однак заготпункт був зачинений. На свою біду, школяр зустрів 30-річного чоловіка з сусіднього села. Дорослий запропонував здати брухт в іншому місці. Обоє сіли на велосипеди й поїхали. Дорогою селянин убив дитину та забрав метал, який здав за 50 гривень. Гроші відразу пропив. Зловмисника, який вже має судимості за крадіжки, взято під варту, йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відбулися ...
Наступна новина: Чернівці: Відбудеться ...

КОМЕНТАРІ