Тернопільську міськраду нагородили "Дипломом Європи"

Тернопільську міськраду нагородили "Дипломом Європи"

03.07.13 11:58 0 915
На останньому засіданні Комітету з соціальних питань, охорони здоров'я та сталого розвитку Парламентської асамблеї Ради Європи було відзначено "Дипломами Європи" міських голів українських міст – Тернополя та Євпаторії. Про це 2 липня 2013 повідомив народний депутат України від ВО "Свобода", заступник голови парламентського Комітету з питань євроінтеграції Олег Панькевич на брифінгу членів делегації Парламентської асамблеї Ради Європи від опозиційних фракцій, присвяченому результатам червневої сесії ПАРЄ.

Олег Панькевич зазначив, що поряд із негативною інформацією, яка досить часто звучить з європейських трибун на адресу України, зокрема щодо корупції, "вибіркового правосуддя" тощо, під час 3-ї сесії ПАРЄ були певні позитивні моменти. Зокрема, 27 червня 2013 року на засіданні Комітету з соціальних питань, охорони здоров'я та сталого розвитку ПАРЄ було відзначено двох очільників українських міст – Тернополя та Євпаторії "Дипломами Європи". Всього на розгляд журі надійшло 250 заявок від міст країн, що входять до Ради Європи. Переможцями конкурсу стали 26 муніципалітетів з України, Кіпру, Німеччини, Франції, Італії, Ірландії, Польщі та Туреччини. "Дипломом Європи" відзначають роботу муніципалітетів, які працюють на європейському рівні. Нагорода також заохочує до продовження роботи за допомогою контактів з містами-побратимами та іншими європейськими партнерами.

"На тлі політики подвійних стандартів, яку демонструє влада у питанні європейської інтеграції, досвід роботи органів місцевого самоврядування є прикладом реальної співпраці з муніципалітетами європейських міст. Нам потрібно поширювати цей позитивний досвід. Мені особливо приємно, що серед переможців – Тернопільська міська рада, де більшість депутатів і міський голова Сергій Надал – свободівці", – наголосив Олег Панькевич.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Свободівці вшанували ...

КОМЕНТАРІ