В Тернополі випускникам Галицького коледжу вручили дипломи

В Тернополі випускникам Галицького коледжу вручили дипломи

03.07.13 11:06 0 924
Такого розмаїття вишиванок Український дім «Перемога» не бачив уже давно. тут відбулося свято випускників одного з провідних навчальних закладів міста – Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола. Зі стін коледжу за час його існування вийшло тринадцять поколінь дипломованих спеціалістів. ряди їх ряди поповнили ще майже три сотні юнаків та дівчат. Тут вони здобували фах за спеціальностями правознавство, економіка підприємств, фінанси та кредит, моделювання одягу, перукарське мистецтво, туристичне обслуговування, видавнича справа та редагування, обслуговування програмних систем і комп’ютерів, а також робітничі професії. Усі вони уже визначилися з майбутнім. Одні продовжуватимуть навчання на вищому кваліфікаційному рівні, тобто у вишах, інші – працевлаштовуватимуться за фахом.

З випуском і стартом у самостійне доросле життя вихованців коледжу привітав міський голова Сергій Надал. Він побажав випускникам легкого життєвого шляху, здійснення усіх мрій та задумів, високого професіоналізму та рясних Божих благословінь. Він також наголосив, що пишається закладом такого рівня та його вихованцями.

З вітальним словом до випускників звернулися також директор коледжу Марія Баб’юк, заступник начальника управління освіти і науки Раїса Сауляк, викладачі коледжу, а у добру і щасливу путь їх благословив напутнім словом отець Василь. Хороший настрій і море усмішок винуватцям торжества подарували місцеві виконавці.

Фото Івана Пшоняка

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)

КОМЕНТАРІ