На Тернопіллі валентин Хоптян прокоментував ситуацію з неприйняттям обласного бюджету

На Тернопіллі валентин Хоптян прокоментував ситуацію з неприйняттям обласного бюджету

03.07.13 08:48 0 1095
«Проект обласного бюджету на 2013 рік обговорювався і громадськістю, і депутатами різних рівнів. Ми пішли при формуванні головного фінансового документу області на всі поступки! Однак, досі обласного бюджету так і не прийнято», - констатує голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян.

Спілкуючись із журналістами голова ОДА наголосив на важливості вирішення цього, важливого для Тернопільщини питання.

« ВО «Свобода» ставить питання про введення 19 депутатів. Але передусім нам треба проплатити 130 тисяч гривень з обласного бюджету в наш державний архів. З часу виборів пройшло чотири роки. Списки повинні бути завірені належним чином в архіві. Без вирішення цього питання ми не можемо вирішувати інших.», - каже Валентин Хоптян.

Водночас голова обласної державної адміністрації висловив сподівання, що незабаром рішення про прийняття обласного бюджету на 2013 рік буде прийнято: «Ми сподіваємося, що найближчим часом - протягом десяти днів, таки відбудеться сесія і бюджет буде прийнято. Це питання турбує й громадськість - багато організацій, які перебувають під стінами обласної ради, закликають усіх до порозуміння та ухвалення бюджету».

Голова ОДА зазначив, що обласна державна адміністрація готова до спілкування задля розв’язання існуючої проблемної ситуації.

Нагадаємо, що 2 липня 2013 року, у сесійній залі адмінбудинку Тернопільської обласної ради мало відбутися друге пленарне засідання 45 сесії облради, яке так і не розпочало свою роботу через відсутність кворуму.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковинські міліціонери ...
Наступна новина: Чернівці: Відбулось ...

КОМЕНТАРІ