122 юних спортсменів Тернопільщини вирушили на відпочинок у «Лісову пісню» Борщівського району

122 юних спортсменів Тернопільщини вирушили на відпочинок у «Лісову пісню» Борщівського району

03.07.13 09:33 0 1069
122 вихованці спортивних шкіл Тернопільщини, які є чемпіонами України та області з різних видів спорту, вирушили на оздоровлення та відпочинок у дитячий заклад «Лісова пісня» Борщівського району.

Літню тематичну оздоровчу зміну «Спортивне літо» організовано в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України, метою яких є всебічний розвиток і оздоровлення обдарованих дітей.

Як повідомили в управлінняі у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації, протягом літа 2013 року в області діятимуть 6 літніх оздоровчих шкіл для 400 обдарованих дітей за різними напрямками позашкільної освіти та тематичні зміни, на базі оздоровчих закладів, де діти мають змогу розвиватися й оздоровлюватися.

Окрім „Спортивного літа”, впродовж липня – серпня у відпочинково-оздоровчих закладах Тернопільщини пройдуть зміни: для активної та ініціативної молоді „Фабрика майбутнього”; для творчих та обдарованих дітей „Таланти Тернопільщини”; для лідерів учнівського самоврядування „Школа Лідера”; для інтелектуальної молоді „Унікум”; для талановитих дітей з багатодітних сімей „Соняшник”.

Для організації та проведення літніх шкіл проведено конкурс виховних програм серед навчальних та виховних закладів, що будуть реалізовуватись у літніх тематичних таборах. До роботи залучені викладачі та студенти педагогічних закладів, волонтери молодіжних та дитячих громадських організацій.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Сех: "Зміни до ...
Наступна новина: Буковинцям вже повернуто з ...

КОМЕНТАРІ