На Тернопіллі комфортне й швидке обслуговування платників податків тепер і в Теребовлі

На Тернопіллі комфортне й швидке обслуговування платників податків тепер і в Теребовлі

03.07.13 11:17 0 861
Урочисте відкриття сімнадцятого на Тернопільщині центру обслуговування платників податків відбулося у Теребовлі. Такі центри вже відкрито у всіх районних інспекціях області і їх ефективність доведена практикою.

У відкритті центру взяли участь начальник Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Олександр Вітрук, голова Тернопільської облдержадміністрації Валентин Хоптян, керівництво Теребовлянської райдержадміністрації та міської ради, платники податків, а також представники громадських організацій, серед яких, зокрема, й члени Асоціації платників податків України, які відзначили, що тепер якість обслуговування платників значно зросте й платити податки стане легше й зручніше.

Відкриваючи центр обслуговування, Олександр Вітрук зазначив, що цей захід ще раз підтверджує той факт, що Міністерство доходів і зборів крок за кроком йде до поставленої мети – створити сприятливі та комфортні умови платникам та максимально спростити процедуру декларування і сплати податків.

«Варто зазначити, що усі центри обслуговування побудовані за високими стандартами і це завдячуючи дієвій співпраці з органами влади на місцях. Тож окремо хочу висловити подяку представникам органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Теребовлянського району за розуміння того, що надання якісних сервісних послуг збільшить надходження до місцевих бюджетів, а відповідно – і добробут громади», – наголосив Олександр Васильович.

У свою чергу Валентин Хоптян відмітив, що відкриття центрів обслуговування – це можливість оперативно вирішувати проблеми платників податків, з більшим комфортом та зручністю для платників.

«Це свідчить, що Міністерство доходів і зборів постійно прагне ставати кращим і удосконалюватися», – додав Валентин Антонович.

Після урочистого перерізання стрічки присутні на заході відвідали новостворений центр обслуговування та ознайомилися з усім комплексом послуг, які він надає.

За давньою українською традицією приміщення центру освятили представники духовенства різних конфесій.

Інформаційно-комунікаційний відділ

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині провели ...

КОМЕНТАРІ