А. Павлів: «На території ЛКП «Зелений Львів» є 120 резервних саджанців»

А. Павлів: «На території ЛКП «Зелений Львів» є 120 резервних саджанців»

03.07.13 14:04 0 1013
Управлінням екології та благоустрою у 2012 році було закуплено лип на загальну суму 83,4 тис грн. Проте у актах передачі-приймання загальна вартість закуплених лип у 2012 році вказана без ПДВ. Таким чином, 16,65 тис грн. є податком на додану вартість. Як розповів директор департаменту містобудування, комунальне підприємство «Зелений Львів» має ще 120 резервних саджанців, які планують висадити восени на місці тих, що не прижилися.

Як зазначив директор департаменту містобудування Андрій Павлів, висота лип, висаджених торік у місті, становить 2-2,5 м. Ціна їх закупівлі є на порядок нижчою, ніж пропонують садові центри Львова. Окрім того, ціна саджанця липи дрібнолистої, висотою 2-2,5 м, закуплених у 2012 році та висаджених у Франківському та Сихівському районах, становила 150 грн. До прикладу, ціна такого ж саджанця в одному з садових центрів Львова становить 270 грн.

— Ще у 2012 році на вимогу прокуратури Держфінінспекцією було здійснено перевірку використання бюджетних коштів департаментом містобудування. За результатами перевірки, порушень під час закупівлі саджанців не було виявлено. — Закупівля саджанців погоджена депутатською комісією, є рішення виконкому і ухвала сесії. Зараз працює комісія у складі працівників міської ради та міської міліції, яка перевіряє, актує кожне висаджене дерево. Слід зазначити, що 30% дерев на є пошкоджені або вкрадені. На території ЛКП «Зелений Львів» є 120 резервних саджанців, які восени передбачено висаджувати на місці дерев, що не прижилися. — Андрій Павлів, директор департаменту містобудування

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ПриватБанк увійшов до ...
Наступна новина: Фестиваль «Львів на ...

КОМЕНТАРІ