Українські убозівці мають намір перейняти досвід англійських колег

Українські убозівці мають намір перейняти досвід англійських колег

03.07.13 21:50 0 843
Делегація МВС України на чолі з начальником Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України Станіславом Рогозіним днями відвідала Велику Британію. Правоохоронці взяли участь у навчальному курсі, підготовленому спеціально для України, з кримінального аналізу в рамках Міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування (ICITAP) Департаменту юстиції США.

Як відомо, перша місія ICITAP була заснована ще у 1986 році з метою підготовки кваліфікованих поліцейських офіцерів в Латинській Америці. На ICITAP надає повний комплекс послуг з розвитку кримінального правосуддя. Програма відіграє важливу роль у зміцненні міжнародного правопорядку та безпеки людства.

Представники Міжнародної програми займаються підготовкою професійних і прозорих правоохоронних органів, які захищають права людини. При цьому найбільша увага приділяється зниженню загрози транснаціональної злочинності, тероризму, а також боротьбі з корупцією.

Для українських правоохоронців базою навчальної поїздки став VictoryServicesClub, розташований у Вест-Енді Лондону. Цей ексклюзивний клуб засновано у 1907 році для сприяння розвиткові корпоративного духу серед діючих та відставних службовців збройних сил Великої Британії.

Під час візиту українські правоохоронці ознайомились із аспектами функціонування інтегрованої моделі збирання та обробки оперативної інформації у Великій Британії, із особливостями розслідування міжнародної корупції, фінансовими розслідуваннями, а також технікою збирання оперативної інформації в місцях тримання під вартою тощо.

У ході поїздки наші співвітчизники відвідали відому штаб-квартиру поліції Лондона Скотланд-Ярд, де їм продемонстрували особливості роботи з профілактики та протидії екстремізму.

Міліціонери також завітали до всесвітньо відомих компанії IBM i2 та SAS Memex, що розробляють програмні рішення для правоохоронних органів багатьох країн.

Програма перебування в Англії для працівників ГУБОЗ виявилась насиченою та пізнавальною.

Як стало відомо, отримавши досвід, українці мають намір перейняти його від своїх англійських колег.

Прес-служба ГУБОЗ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мер Львова зустрівся з ...
Наступна новина: Під час пікету біля ...

КОМЕНТАРІ