Валентин Хоптян: «Зорепад» має добру перспективу

Валентин Хоптян: «Зорепад» має добру перспективу

04.07.13 12:15 0 899
Перебуваючи з робочою поїздкою у Теребовлянському районі голова облдержадміністрації Валентин Хоптян побував у дитячому відпочинковому таборі «Зорепад» та ознайомився з його роботою.

Керівник області також поспілкувався із підприємцями, які працюють над відновленням інфраструктури відпочинково-оздоровчого закладу, а також із цьогорічними юними відпочивальниками.

«Колись цей табір належав комбайновому заводу. Теперішній власник знаходиться в Білій Церкві. Нам не вдалося зустрітися. Але є місцеві підприємці, родом з Козови, які виявили бажання взятися за цю справу. Вони планують викупити цей табір і я вже бачу, що вони працюють з піднесенням, патріотично. «Зорепад» має добру перспективу», - каже голова облдержадміністрації.

На думку керівника області, створення якісних умов для відпочинку та оздоровлення дітей є важливою справою, то ж пообіцяв ініціаторам відновлення колишньої слави «Зорепаду» підтримку та сприяння.

«Тут багато що потрібно змінити – замінити дахи, вікна, двері, підлоги, зробити ремонти. Але найголовніше - тут є основа і на цій основі ми разом, об’єднавши зусилля влади і бізнесу, зробимо, на перспективу, стаціонарний табір відпочинку для дітей. Думаю що вже у вересні-жовтні тут працюватимуть кілька оновлених корпусів. Тут буде відбуватися процес навчання, будуть створені нові робочі місця і для вихователів, і для вчителів. Ми тут можемо проводити збори талановитих школярів, юних спортсменів», - ділиться планами голова ОДА.

А вже незабаром Валентин Хоптян планує побувати у всіх таборах відпочинку, які працюють на території області, подивитися, в яких умовах вони працюють: «А взагалі ми в області хочемо прийняти програму покращення ситуації в дитячих таборах відпочинку».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ