Невідомі порізали шини автомобіля керівника Тернопільської обласної "Студентської Свободи"

Невідомі порізали шини автомобіля керівника Тернопільської обласної "Студентської Свободи"

04.07.13 15:52 0 907
Невідомі порізали шини автомобіля очільника Тернопільської обласної організації "Студентської Свободи" Ростислава Мороза. Свободівець припаркував своє авто на узбіччі вул. Назарія Яремчука в Тернополі, а коли повернувся – виявив, що дві шини з лівого боку транспортного засобу пошкоджено ножовими прорізами.

Тернопільська обласна "Свобода" вважає ці дії невідомих, які пошкодили транспортний засіб керівника Тернопільської обласної "Студентської Свободи", депутата Зборівської районної ради, співзасновника Тернопільської обласної організації "Твереза Тернопільщина" тиском на націоналістів, які повсякденною діяльністю відстоюють інтереси громади.

"Нині багато кому не подобаються наші вимоги заборонити продаж алкоголю в зонах відпочинку та після 22:00. Ділки від алкогольного бізнесу воліли би бачити нашу молодь в нічних клубах та пивничках, а не на спортивних майданчиках. Займаючись громадською діяльністю, ми пропагуємо здоровий спосіб життя, проводимо лекції в школах та університетах, організовуємо показові виступи та змагання з різних видів спорту, залучаючи в свої ряди дедалі більше молоді. Тому такі нікчемні ниці дії не зупинять нашої роботи щодо залучення молоді до занять спортом, пропагування здорового способу життя чи проведення будь-яких инших заходів з відновлення соціальної і національної справедливости", – зазначив Ростислав Мороз.

Зазначимо, що "Студентська Свобода" неодноразово відстоювала разом з громадою права та інтереси мешканців. Було проведено безліч заходів з відновлення історичної справедливости та вшанування військових звитяг українців, які комуно-олігархи старанно приховують від українського суспільства.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 7 липня відбудеться ...
Наступна новина: Міліцейська профспілка ...

КОМЕНТАРІ