На Тернопіллі затримали підозрюваних у неправомірній вигоді

На Тернопіллі затримали підозрюваних у неправомірній вигоді

04.07.13 09:56 0 773
В Управлінні Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області постійно ведеться робота по очищенню міліцейських лав від тих, хто переступає межу закону або зраджує інтересам служби, замість захисту законів та прав людей вдається до протиправного.

2 липня працівники Управління служби безпеки України в області спільно з оперативниками підрозділу внутрішньої безпеки у Тернопільській області за підозрою у отриманні неправомірної вигоди затримали одного із керівників Головного управління Міністерства доходів та зборів України в Тернопільській області та керівника одного із відділів УМВС в області.

Попередньо відомо, що грошові кошти їм мав передати підприємець одного із районів області за не проведення в останнього позапланової перевірки щодо дотримання податкового законодавства.

Під час передачі частини обумовленої суми в розмірі 20 тисяч гривень «нечистих на руку» затримали.

Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією за частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України. Проводяться інші слідчі дії щодо протиправної діяльності підозрюваних.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ