У Рівненській області учасники організованої злочинної групи, яка займалась контрабандою наркотиків, — на лаві підсудних

У Рівненській області учасники організованої злочинної групи, яка займалась контрабандою наркотиків, — на лаві підсудних

04.07.13 09:47 0 765
Прокуратурою Рівненської області скеровано до суду кримінальне провадження щодо чотирьох членів організованої злочинної групи, які займалися контрабандою прекурсорів психотропних речовин.

Встановлено, що злочинну групу створив та очолив у жовтні 2012 року 29-річний рівнянин, залучив до неї трьох мешканців обласного центру. Метою діяльності спільників стало системне переміщення з Італійської Республіки через митний кордон України з приховуванням від митного контролю наркотичних засобів в особливо великих розмірах. Перебуваючи за кордоном, організатор групи купував пігулки із вмістом псевдоефедрину у знайомих фармацевтичних працівників, ховав їх в упаковки з печивом та переправляв посилками спільникам на Україну через приватних перевізників.

З жовтня 2012 по лютий 2013 року членам групи вдалося незаконно перемістити через митний кордон України псевдоефедрин на загальну суму близько 6,5 тис. євро.

Учасникам злочинної групи обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Згідно із законом, членам цієї організованої злочинної групи загрожує суворе покарання у виді позбавлення волі на строк від десяти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За останню добу на ...
Наступна новина: "Барселона" дає за Тіаго ...

КОМЕНТАРІ