Рівнянина засудили за побиття кривдника батька

Рівнянина засудили за побиття кривдника батька

04.07.13 08:55 0 1034
Рівненський міський суд оголосив вирок у кримінальній справі за обвинуваченням 23-річного рівнянина Станіслава, який наніс тяжкі тілесні ушкодження місцевому мешканцю. Злочин кваліфіковано за ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Державне обвинувачення підтримували працівники прокуратури м.Рівне.

— У ході судового розгляду кримінальної справи підтверджено, що вказана особа 22 серпня 2012 року побила жителя обласного центру за те, що напередодні він образив та стукнув по обличчю його батька, — розповів старший прокурор прокуратури м.Рівне Олег Костюк. — У парку неподалік будинку культури «Хімік», що у Рівному, кривдник наніс кілька ударів ногою лежачому чоловіку, що спричинило останньому забійну черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом кісток скроні та носа. Такі тілесні ушкодження відносяться до тяжких, оскільки небезпечні для життя людини.

В суді Станіслав свою вину визнав повністю, щиро розкаявся й активно сприяв розкриттю злочину. Його визнано винним у вчинені вищезазначеного злочину та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на п’ять років зі звільненням від відбування покарання з випробуванням та іспитовим строком на два роки.

Також суд задовольнив цивільний позов, пред’явлений заступником прокурора м. Рівне в інтересах держави на користь Центральної міської лікарні. Засудженого зобов’язано сплатити майже 3 тисячі гривень, витрачених медичним закладом на лікування потерпілого.

Вирок суду набрав законної сили.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку галина Шатецька ...

КОМЕНТАРІ