Львівщина: водії автотранспорту, будьте обережні на гірських дорогах Кримського півострова!

Львівщина: водії автотранспорту, будьте обережні на гірських дорогах Кримського півострова!

04.07.13 11:34 0 864
Рада міністрів Автономної Республіки Крим інформує організаторів туристичних перевезень та водіїв про необхідність дотримання правил дорожнього руху та підвищення уваги при проїзді по гірських ділянках доріг Кримського півострова.

Зазначимо, що в період курортного сезону в АРК приїжджають на відпочинок і лікування жителі всіх областей України та іноземні громадяни. Замовники туристичних перевезень та водії часто не враховують специфічний характер доріг Кримського півострова, особливо гірських ділянок.

Статистика свідчить, що в більшості випадків причинами ДТП стають відсутність у водіїв навичок водіння по гірських дорогах.

Варто відзначити, що найбільш небезпечними для руху автотранспорту на території АРК є Ангарський і Грушевський перевали, а також гірські ділянки доріг Південного берега Криму.

Рада міністрів Автономної Республіки Крим просить облдержадміністрацію сприяти в забезпеченні відповідності автотранспорту, що прямує в Автономну Республіку Крим з Львівської області, вимогам безпеки при перевезенні пасажирів по гірських дорогах.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За сприяння Ірини Сех на ...
Наступна новина: На Тернопіллі причини ...

КОМЕНТАРІ