У Львівській області петро Колодій зустрівся із віце-спікером сейму Литовської Республіки

У Львівській області петро Колодій зустрівся із віце-спікером сейму Литовської Республіки

04.07.13 08:48 0 739
2 липня 2013 року голова Львівської обласної ради свободівець Петро Колодій зустрівся із віце-спікером сейму Литовської Республіки П'ятрасом Ауштрявічюсом та Послом Литви в Україні П'ятрасом Вайтекусом.

Вітаючи високих литовських гостей, Петро Колодій сказав: "Радий вас вітати на Львівщині і маю великі сподівання, що у вас залишаться прекрасні враження про Львівщину. Ви отримаєте позитивну енергію, яку випромінює наше місто. Адже гості, які приїжджають до Львова, завжди стараються ще і ще повертатися сюди".

Також Петро Колодій висловив сподівання, що Республіка Литва, яка головує в Раді Європи, всіляко сприятиме вступу України до європейської спільноти. "Поки в Європейському домі немає України, не можна стверджувати, що Європейський Союз сформовано", – зазначив Петро Колодій.

Під час зустрічі обговорювалися заходи і умови, після виконання яких Україна зможе стати асоційованим членом ЄС.

Учасники зустрічі відзначили позитиви, яких було досягнуто за два роки співпраці в рамках культурного обміну між Львівщиною і Вільнюським краєм та містом Каунас.

У зустрічі також взяв участь голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності свободівець Ярослав Качмарик.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Під час фестивалю «Ніч у ...
Наступна новина: На Житомирщині працівники ...

КОМЕНТАРІ