У Львівській області у Стрию другий день поспіль двірники вимагають зароблених грошей

У Львівській області у Стрию другий день поспіль двірники вимагають зароблених грошей

04.07.13 09:31 0 768
Упродовж двох днів працівники Стрийського міського комунального підприємства пікетують Управління Державної скарбниці в місті Стрий, вимагаючи виплати заборгованої їм зарплати. Пікетувальників підтримали депутати стрийських районної та міської рад від Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

У пікетуванні беруть участь близько 150 осіб. Доведені до відчаю двірники готові вдатися до крайніх заходів, якщо не буде знайдено кошти на зарплату, якої вони не отримують із травня. Як повідомив голова фракції ВО "Свобода" у Стрийській районній раді Мар'ян Берездецький, 2 липня, брама перед входом до місцевого управління Держскарбниці була зачинена. Коли представники пікетувальників та депутати зайшли в приміщення, виявилося, що керівники установи терміново пішли у відпустку. Практично установа не працювала, тому вести перемовини було ні з ким. А тим часом на вулиці до однієї з пікетувальниць, якій стало зле, викликали швидку.

З приводу цієї ситуації депутати-свободівці звернулися до правоохоронних органів. Вони вимагають від прокуратури з'ясувати, на яких підставах державна установа 2 липня фактично була зачинена.

"Люди готові продовжувати акцію протесту, аж допоки не буде виконано їхніх вимог. Ми вимагатимемо виплати заборгованости та звертатимемося з цього приводу до найвищих органів влади", – наголосив Мар'ян Берездецький.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ