У військових частинах Західного територіального командування внутрішніх військ МВС України розпочався новий навчальний період

У військових частинах Західного територіального командування внутрішніх військ МВС України розпочався новий навчальний період

04.07.13 08:05 0 743
2 липня у військових частинах Західного територіального командування внутрішніх військ МВС України розпочався новий навчальний період. Під час урочистих мітингів командири частин та керівництво управління Західного територіального командування привітало особовий склад з початком навчання.

«Я сподіваюся що у цьому півріччі ви покращите свій професійний рівень та підчас перевірки покажете кращі результати з професійної підготовки. Звертаю увагу командирів підрозділів та тих осіб, які прийматимуть заліки по заходам безпеки у особового складу. Ви повинні підійти до цього досить принципово та виставити реальні оцінки. Адже від знань заходів безпеки та їх дотримання у повсякденній діяльності залежить життя і здоров’я особового складу.»,- зауважив у своєму виступі Заступник начальника управління Західного територіального командування внутрішніх військ МВС України полковник Сергій Скрипнюк.

Також під час мітингів з напутніми словами до особового складу звернулися ветерани військових частин та представники духовенства.

Навчання розпочалось з проведенням гуманітарної підготовки. Далі з особовим складом були проведені комплексні заняття по дотриманню заходів безпеки під час виконання завдань бойової служби. На навчальних місцях розглядалися питання дотримання заходів безпеки при користуванні зброєю, боєприпасами, імітаційними засобами, пально-мастильними матеріалами, отруйними речовинами, електроприладами.

Також значну увагу звернули на вивчення заходів безпеки під час проведення господарських робіт, експлуатації техніки, виконання службово-бойових завдань, а на заняттях з фізичної підготовки порядок надання першої медичної допомоги. На кожному навчальному місті військовослужбовцям продемонстрували можливі ситуації, що виникають за непередбачуваних обставин та шляхи їх попередження.

У відповідності до вимог «Організаційно-методичних вказівок командувача внутрішніх військ МВС України з підготовки військ на 2013 рік» особливу увагу під час комплексних занять було зосереджено на дотримання Правил дорожнього руху при користуванні службовим та особистим автомобільним транспортом.

Так у Львівському полку внутрішніх військ старший інспектор відділу ДАЇ львівського міського управління ГУ МВС України капітан міліції Ірина Пилат ознайомила військових правоохоронців з вимогами щодо дотримання правил дорожнього руху при користуванні власним та військовим транспортом. Довела присутнім статистику ДТП, причини їх скоєння та розповіла про найбільш аварійні ділянки у місті Львові.

По завершенні занять всі військовослужбовці склали заліки з дотримання заходів безпеки під час виконання завдань військової служби.

Підполковник Вадим Голуб,

майор Олег Тіхов,

фото підполковника Вадима Голуба.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Аудитори Міндоходів ...
Наступна новина: Серед переможців ...

КОМЕНТАРІ