Про поглиблену та всеохоплюючу зону вільної торівлі між Україною та ЄС – на семінарі

Про поглиблену та всеохоплюючу зону вільної торівлі між Україною та ЄС – на семінарі

04.07.13 11:18 0 814
9 липня о 10.30 в облдержадміністрації розпочне свою роботу семінар за участю представників Міністерства економічного розвитку і торгівлі України на тему: «Поглиблена та всеохоплююча зона вільної торгівлі між Україною та ЄС: основні аспекти та переваги. Реформування системи технічного регулювання».

Семінар (для представників бізнесу, наукових кіл) проводиться у рамках проекту ЄС «Додаткові заходи щодо виконання Програми підтримки галузевої політики « Сприяння взаємній торгівлі шляхом усунення технічних бар’єрів у торгівлі між Україною та ЄС». Керівник цього проекту Стефанос Іоакеімідіс. На семінарі мова йтиме і про торговельно-економічне співробітництво Івано-Франківської області з країнами-членами ЄС.

За словами Володимира Поповича, директора департаменту економіки облдержадміністрації, з огляду на створення зони вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом, цей міністерський семінар спрямований «на підвищення рівня обізнаності нашої бізнес-спільноти та громадськості щодо проведення реформ і реальних досягень у сфері технічного регулювання».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ