На Волині платники ПДВ – у лідерах подання звітності в електронному вигляді

На Волині платники ПДВ – у лідерах подання звітності в електронному вигляді

04.07.13 09:43 0 926
За посередництвом електронної пошти на Волині за підсумками І півріччя 2013 року звітуються 96 відсотків платників ПДВ. Серед усіх категорій платників податків – це найвищий показник, – повідомили в управлінні ІТ та обліку платників ГУ Міндоходів у Волинській області.

Значення новітніх інформаційних технологій у здійсненні підприємницької діяльності лише зростатиме. А подавати звітність засобами телекомунікаційного зв'язку можуть безперешкодно усі, хто хоче працювати з використанням сучасних новацій, – наголошують у ГУ Міндоходів в області.

«Не випадково, Міністерство доходів і зборів України особливо активно впроваджує максимальну кількість електронних сервісів для наших клієнтів. Звітуватися до контролюючих органів електронкою – це звична практика не лише у розвинутих країнах, а й для переважної більшості представників українського бізнесу. Платники податків повинні мати і ефективний зворотній зв’язок – необхідну та компетентну інформацію для спрощення ведення бізнесу» – зазначив начальник Головного управління Міндоходів у Волинській області Ігор Сінгаєвський.

Керівник ГУ Міндоходів в області підкреслив, що усі пропоновані Міндоходів сервісні послуги – безкоштовні. «Варто лише отримати ключі електронного цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення у регіональному підрозділі акредитованого Центру сертифікації електронних ключів і можливості глобальної мережі Інтернет-комунікацій у звітуванні та отриманні інформації – до послуг підприємницької спільноти», – підкреслив Ігор Сінгаєвський.

Отож, бажаючих отримати посилені сертифікати ключів фахівці Міндоходів на Волині запрошують звертатися до підрозділів АЦСК за адресами: м.Луцьк, Київський майдан, 4, кабінет № 30 та у м.Ковель, вул. С. Бандери, 5, приміщення Ковельської ОДПІ, каб.206. Так журналісти провели опитування серед підприємців і виявили, що більшість підприємців надає перевагу електронній формі звітності.

Довідково: вісім із десяти представників бізнесу на Волині нині звітуються до територіальних підрозділів Міндоходів електронною поштою.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: 93 мешканкам ...
Наступна новина: За останню добу на ...

КОМЕНТАРІ