У першому півріччі 2013 року на Волині сплачено майже 2,5 мільярда податкових і митних платежів

У першому півріччі 2013 року на Волині сплачено майже 2,5 мільярда податкових і митних платежів

04.07.13 08:23 0 865
Протягом шести місяців 2013 року до бюджетів всіх рівнів Головним управлінням Міндоходів в області забезпечено 1030,1 мільйона гривень податків і зборів. На Ягодинській митниці Міндоходів зібрано 1 447,6 мільйона гривень платежів. Про це повідомили у координаційно-моніторинговому управлінні ГУ МІндоходів у Волинській області.

Зокрема, до загального фонду державного бюджету ГУ Міндоходів зібрано 453 мільйони гривень. Місцеві скарбниці отримали 572,4 мільйона гривень.

Найбільші надходження до бюджетів всіх рівнів забезпечено за рахунок збору ПДВ, податку на прибуток, податку на доходи фізичних осіб.

Як свідчить аналітика, із ввезених на територію України товарів на митниці сплачено 1044,1 мільйона гривень ПДВ. Разом з тим, суб’єкти господарювання Волині сплатили 257,4 мільйона гривень внутрішнього ПДВ. З отриманого прибутку волинським бізнесом сплачено 152,9 мільйона гривень податку на прибуток.

Як і раніше, бюджетоутворюючим для місцевих бюджетів залишається податок на доходи фізичних осіб. Протягом І півріччя цього року надходження податку на доходи фізичних осіб в області становлять 420,6 мільйона гривень.

Позитивна динаміка спостерігається цього року у надходженнях як до державного, так і місцевих бюджетів, – підсумовують у ГУ Міндоходів Волині.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луческу: "Ми провели ...

КОМЕНТАРІ