Хмельниччина: на Старосинявщині розкрито низку крадіжок металобрухту

Хмельниччина: на Старосинявщині розкрито низку крадіжок металобрухту

04.07.13 11:47 0 917
На шляху незаконного збагачення мешканців Старосинявського району, які за рахунок крадіжок металобрухту намагалися покращити своє матеріальне становище, стали працівники міліції.

Житель села Нова Синявка двічі підбирав ключ до навісного замка та проникав у складське приміщення місцевого ТОВ, звідки виніс понад тонну вживаних запчастин до сільськогосподарської техніки. Вкрадені запчастини зловмисник реалізував як металобрухт, чим завдав матеріальної шкоди товариству на суму 5000 гривень.

За рахунок сусідського металобрухту вирішила «поправити» здоров‘я 53-річна жителька села Пиляви, яка зловживає спиртними напоями. Матір п‘ятьох дітей, троє з яких ще неповнолітні, отримала 130 гривень за 73 кг вкраденого металу, та ввечері уже збиралася відзначити бенкетом вдалу оборудку. На заваді зловмисниці стали працівники Старосинявського райвідділу міліції.

Не по-сусідськи вчинив також житель Старої Синяви. Раніше судимий за крадіжки, 39 річний чоловік запримітив на подвір'ї свого сусіда передню вісь автомобіля «ГАЗ-53» та алюмінієвий бідон. Скориставшись відсутністю господаря, не кваплячись, він безперешкодно виніс запчастину авто, бідон і здав викрадене до місцевого пункту прийому металобрухту. У результаті потерпілий зазнав матеріальної шкоди на загальну суму понад 900 гривень.

Дії громадян слідчі кваліфікували за ознаками кримінального правопорушення частини 1 та частини 3 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Нині розслідування завершено, крадіям загрожує до 6 років позбавлення волі. Останнє слово — за служителями Феміди.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі причини ...
Наступна новина: У Львові працює виставка ...

КОМЕНТАРІ