Івано-Франківщина: на Коломийщині відбулося командно-штабне навчання

Івано-Франківщина: на Коломийщині відбулося командно-штабне навчання

04.07.13 10:26 0 765
На виконання розпорядження облдержадміністрації від 04.01.2013р. №10 “Про план заходів обласної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на 2013 рік” 2 липня 2013 року в Коломийській райдержадміністрації відбулося командно-штабне навчання органів управління і сил цивільного захисту Коломийської районної підсистеми єдиної Державної системи цивільного захисту. Навчання проходили в трьох етапах.

Перший етап “Управління заходами і діями районних служб цивільного захисту при виконанні заходів щодо запобігання виникненню надзвичайних ситуацій паводкового характеру та здійснення аварійно-рятувальних робіт при виникненні паводку”.

Другий етап “Організація протиепідемічних та карантинних заходів при загрозі та виникненні масового захворювання великої рогатої худоби”.

Перший та другий етапи відпрацьовувались в залі засідань райдержадміністрації з членами районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації, керівники служб цивільного захисту району.

Третій етап “Організація і гасіння лісової пожежі” – практичне відпрацювання, відбувся виїзд в село Сопів на гасіння умовної лісової пожежі.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: на ...
Наступна новина: Король Бельгії оголосив про ...

КОМЕНТАРІ