В Івано-Франківській області перспективи розвитку підприємства у Тисменицькому районі

В Івано-Франківській області перспективи розвитку підприємства у Тисменицькому районі

04.07.13 09:24 0 794
Голова Тисменицької районної державної адміністрації Іван Росіцький 01 липня відвідав ПАТ «Івано-Франківськцемент», де зустрівся з головою Наглядової ради Миколою Круцем. В ході зустрічі обговорено ряд питань щодо розвитку народногосподарського комплексу району, у тому числі за активної участі даного підприємства. Адже ПАТ «Івано-Франківськцемент» є одним із найбільших бюджетоформуючих підприємств району і обсяги реалізації промислової продукції якого складають близько 70 відсотків від загального обсягу.

Також обговорено питання стану та перспективи розвитку підприємства, зокрема про хід реалізації інвестиційного проекту щодо збільшення потужностей цементного виробництва, а саме: зведення на підприємстві другої технологічної лінії з виробництва цементу сухим способом,що суттєво покращить природоохоронні параметри виробничого процесу.

Відповідно до завдань та доручень Президента України щодо розвитку та вирішення проблемних питань в сфері підприємництва цим проектом передбачено створення 300 додаткових робочих місць та збільшення обсягів річного випуску продукції на один мільйон тонн.

Довідково

9 квітня 2013 року відбулося підписання Угоди між ПАТ «Івано-Франківськцемент» і данською фірмою «FLSmidth» про реалізацію проекту «Впровадження енергозберігаючих та природоохоронних технологій на технологічній лінії №2 цементного виробництва ПАТ «Івано-Франківськцемент».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку визначено місця ...

КОМЕНТАРІ