В Івано-Франківській області робота із дітьми - запорука благополуччя майбутнього

В Івано-Франківській області робота із дітьми - запорука благополуччя майбутнього

04.07.13 10:04 0 890
З 17 по 28 червня в оздоровчо-спортивний табір, організований Федерацією бойового гопаку, в рамках профілактичних заходів завітали правоохоронці різних підрозділів. Окрім профілактичних лекцій, які проводилися співробітниками ВКМСД, дітей потішили виступами кінологи з кінологічного центру при УМВС в Івано-Франківській області, які прибули до табору разом із собаками, а також спецпідрозділ «Беркут».

«Беркутівці» демонстрували прийоми самооборони, а також ознайомили юнаків зі зброєю, що використовують в правоохоронних органах. Окрім того, дітей навчали збірці автомату і пістолету.

У відповідь на виступи правоохоронців, юні учасники Федерації бойового гопаку поділилися і своїм бойовим мистецтвом. У результаті вийшов чудовий обмін досвідом.

Працівники кінологічного центру влаштували показові виступи за участю собак. Серед усього: затримання злочинця та пошук собаками вибухівки і наркотиків.

Окрім правоохоронців, до заходу долучилися працівники центру зайнятості, які розповіли дітям про проходження служби в ОВС та у правоохоронних органах в цілому.

Приєдналися до заходів і учасники громадського об’єднання «Юний міліціонер Прикарпаття». Підлітки ніколи не впускають можливості зустрітися із однолітками та своїми наставниками – правоохоронцями.

«На разі в області функціонує 15 подібних літніх оздоровчих таборів,- зазначила начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС в Івано-Франківській області майор міліції Алла Лемчак,- і за кожним із них закріплений працівник правоохоронних органів. Подібні профілактичні заходи будуть проводить до кінця відпочинкового сезону, тому що головна мета нашої роботи – попередження кримінальних та адміністративних правопорушень в дитячому середовищі. Показові виступи працівників різних підрозділів міліції покликані аби зацікавити малят прислухатись до правоохоронців, адже самими лише «сухими» лекціями важко достукатись до дитячих сердець».

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: На Львівщині розпочалася ...

КОМЕНТАРІ