У Львівській області обговорено питання ремонту доріг у Кам’янка-Бузькому, Жовківському та Сокальському районах

У Львівській області обговорено питання ремонту доріг у Кам’янка-Бузькому, Жовківському та Сокальському районах

04.07.13 09:58 0 1025
2 липня заступник голови Львівської облдержадміністрації Сергій Василенко у приміщенні Кам’янка-Бузької районної державної адміністрації провів виїзну нараду з метою врегулювання питань, пов’язаних з проведенням ремонтних робіт на автомобільних дорогах загального користування Львівської області.

Учасники наради обговорили питання збереження дорожнього полотна на дорогах загального користування Кам’янка-Бузького, Жовківського та Сокальського районів.

Окрім цього, напрацьовано план заходів, спрямованих на забезпечення та врегулювання проблемних питань, пов’язаних з проведенням ремонтних робіт на автомобільних дорогах загального користування Львівської області що заплановано фінансувати за рахунок коштів спеціального фонду обласного бюджету.

За результатами проведеної наради Сергій Василенко доручив головам райдержадміністрацій спільно зі Службою автомобільних доріг у Львівській області провести обстеження доріг загального користування місцевого значення та сформувати пропозиції черговості проведення ремонтних робіт.

Також на підставі наданого переліку, Службі автомобільних доріг у Львівській області необхідно визначитись із орієнтовним фінансуванням.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська область: ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ