У Тернополі модернізують систему водопостачання і водовідведення

У Тернополі модернізують систему водопостачання і водовідведення

04.07.13 08:52 0 765
3 липня виконавчий комітет Тернопільської міської ради ухвалив рішення про погодження «Інвестиційної програми КП «Тернопільводоканал» на 2013 рік».

За словами начальника виробничо-технічного відділу КП «Тернопільводоканал» Тараса Федунчика, інвестиційна програма найперше передбачає реконструкцію системи енергоживлення та заміну глибинних насосів на свердловинах водопровідної насосної станції №5, заміну водопровідних мереж та водопровідних вводів до багатоквартирних будинків.

— Окрім того ми плануємо встановити лічильники на каналізаційних насосних станціях і свердловинах Тернопільського та Верхньо-Івачівського водозаборів, замінити насосне обладнання на каналізаційній насосній станції № 7, модернізувати нагнітач на компресорній станції каналізаційних очисних споруд підприємства, - зазначив Тарас Євгенович. — Дані заходи сприятимуть покращенню забезпечення населення міста послугами з централізованого водопостачання та водовідведення, реформуванню і розвитку водопровідно-каналізаційного господарства міста, підвищенню його ефективності та надійності.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівнянина засудили за ...

КОМЕНТАРІ