На Тернопіллі працювати на перспективу

На Тернопіллі працювати на перспективу

04.07.13 09:55 0 754
Про результати роботи із забезпечення надходжень та залучення до оподаткування наявних резервів у першому півріччі цього року, підсумки роботи Тернопільської митниці Міндоходів, основні напрями роботи відомства на друге півріччя йшлося на засіданні колегії Головного управління Міндоходів у Тернопільській області. Участь у засіданні, окрім членів колегії, начальників підрозділів обласного апарату та податкових інспекцій, взяв також заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Василь Гецько.

«Це наше перше засідання у статусі новоствореного територіального органу Міндоходів, – зауважив, відкриваючи захід, начальник Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Олександр Вітрук. – Тож відбулися кадрові призначення керівників структурних підрозділів обласного та районного рівнів. ми підведемо підсумки нашої роботи з початку року та визначимося із стратегічними напрямами подальшої діяльності щодо забезпечення максимальної ефективності процесу бюджетування з урахуванням регіональних особливостей».

Говорячи про досягнуте, Олександр Вітрук зазначив, що загалом за шість місяців досягнуто позитивних результатів у забезпеченні стабільного виконання щомісячних індикативів по надходженнях до державного та місцевих бюджетів. Порівняно з минулим роком надходження до держбюджету зросли на 42,8% (+ 153,7 млн. грн.), до місцевих – на 10,5% (+ 50,5 млн. грн.). Однак є ще чимало додаткових резервів щодо розширення бази оподаткування, серед яких і відпрацювання ризикових підприємств, і детінізація економіки. Необхідно також активізувати сплату митних платежів.

Завершуючи засідання колегії, начальник Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Олександр Вітрук підсумував: «Перед нами попереду чимало роботи, але пріоритетними напрямами на цей рік залишаються удосконалення системи адміністрування, орієнтація на сервіс, відмова від безпідставного втручання в діяльність сумлінних платників податків».

Інформаційно-комунікаційний відділ Головного

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі затримали ...

КОМЕНТАРІ