У Тернополі розпочав роботу центр підготовки працівників міліції

У Тернополі розпочав роботу центр підготовки працівників міліції

04.07.13 08:09 0 892
Відтепер тернопільські міліціонери мають змогу вдосконалювати професійні знання, уміння та навички в сучасних, європейських умовах. У Тернополі відкрито навчальний центр підготовки працівників органів внутрішніх справ області. Двері закладу урочисто відчинив начальник УМВС України в Тернопільській області, генерал-майор міліції Віктор Сак.

- Модернізація органів внутрішніх справ розпочинається із підвищення кваліфікації кожного окремого співробітника, - зазначив керівник обласного управління міліції. - Нині плідно працюємо над тим, аби наші міліціонери могли вдосконалювати свою майстерність з функціональної підготовки, тактики дій в типових і екстремальних ситуаціях, вогневої, фізичної, медичної, психологічної підготовки, професійної культури та службової етики, маючи для цього належні умови.

Ще донедавна тернопільським правоохоронцям, аби вдосконалити фахові навички, доводилося їздити в інші області. Тепер у Тернополі є свій профільний начальний заклад, який розташований на базі управління матеріального забезпечення.

Як годиться на новосілля керівництво обласної міліції завітало з подарунками. Для потреб центру передали ноутбук.

Начальник навчального центру, підполковник міліції Василь Хома впевнений: у новоствореному закладі міліціонери зможуть вдосконалити практику та освоїти якісно нові знання, що дозволить підвищити їхній кваліфікаційний рівень.

Важливо, що скористатися можливостями, які надає навчальний центр, зуміють не лише співробітники обласного управління чи міськвідділу. Тут створено належні побутові умови і для міліціонерів з віддалених районів. Почуватимуться тут максимально комфортно, майже по-домашньому. У навчальному центрі облаштовано спеціальні навчальні кімнати, кабінети для викладачів, їдальню, кімнати для відпочинку, душові тощо.

Головне, звісно, оволодіння знаннями та гартування фізичної підготовки. Міліціонерів вчитимуть, як діяти під час надзвичайних ситуацій. Тренування відбуватимуться в умовах, максимально наближених до реальних.

Після церемонії розрізання символічної стрічки священнослужитель освятив приміщення.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ