Львів відвідають володарі «Grammy» – гурт «The Klezmatics»

Львів відвідають володарі «Grammy» – гурт «The Klezmatics»

04.07.13 10:48 0 722
27 липня о 18.00 год на сцені Львівської філармонії відбудеться виступ американського гурту «The Klezmatics». Це буде незвичайний концерт традиційної єврейської музики, що об’єднає унікальну комбінацію клезмерських, арабських, африканських, латиноамериканських та балканських мотивів, джазових ходів, запального панкового настрою та глибоких текстів.

«The Klezmatics» відкриє своїм концертом V ювілейний фестиваль «LvivKlezFest 2013». Це традиційний єврейський фестиваль, що проводиться за ініціативою Всеукраїнського Єврейського Благодійного Фонду «Хесед-Ар`є».

26 років творчості гурту «The Klezmatics» подарували світу 9 альбомів енергійної, духовної, змістовної музики, яка дає нове визначення єврейському музичному мистецтву і виходить за межі усталених стереотипів. Музиканти виконують традиційну єврейську музику у сучасній манері, вдало поєднуючи єврейську самобутність та містику із сучасним світосприйняттям та постмодерністською естетикою.

Крім премії Греммі у 2006 році за найкращий сучасний альбом у напрямку «World Music», «The Klezmatics» удостоєні Премії Tenco за досягнення у написанні пісень, Нью-Йоркської премії єврейської музики «Найкращий клезмерський гурт» у 2006 році та двічі Премії німецької критики. Також, пісні гурту «The Klezmatics» потрапляли до кращої десятки в музичному чарті Billboard.

Гурт «The Klezmatics» співпрацював з відомими музикантами — фольковим виконавецем Арло Гатрі, легендою класики Іцхаком Перельманом, ізраїльськими поп-зірками Хавою Альберштейном та Єхудом Банаєм, зіркою джазу Джоном Зорном та іншими.

Творчість американського гурту буде цікава усім, хто захоплюється фольком, джазом, роком, та й просто справжнім поціновувачам якісної музики. Довідка

Контакти: Ольга Максим’як, відділ реклами та маркетингу Львівської філармонії, 0981301061

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку відтворять ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ