Найбільш резонансні злочини та події на 03.07.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 03.07.2013 р.

04.07.13 17:14 0 1029
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 13727 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 4275 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 534 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 22 особи загинули та 105 травмовано.

У Кам’янсько-Дніпровському районі Запорізької області в результаті проведення слідчих дій затримано 73-річного пенсіонера. Попередньо встановлено, що він увечері 1 липня на вулиці одного з селищ вказаного району під час сварки на ґрунті неприязних відносин заподіяв смертельні тілесні ушкодження 47-річному односельцю. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Краматорську Донецької області в результаті проведення слідчих дій затримано 35-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 2 липня в будинку за місцем проживання під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження своєму 58-річному дядьку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Харкові в результаті проведення слідчих дій затримано 64-річного пенсіонера. Попередньо встановлено, що він увечері 2 липня на вулиці вказаного міста, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час раптово виниклої сварки ножем убив 52-річного жителя цього ж міста. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 України (умисне вбивство).

У Каланчацькому районі Херсонської області в результаті проведення слідчих дій затримано 68-річного іноземного громадянина. Попередньо встановлено, що він поблизу одного з селищ згаданого району на полі фермерського господарства під час раптово виниклої сварки пострілом із незареєстрованої мисливської рушниці вбив 28-річного жителя Нововоронцовського району згаданої області, робітника за наймом. Зброю вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 України (умисне вбивство).

У місті Почаєві Кременецького району Тернопільської області в результаті проведення слідчих дій затримано 49-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 1 липня у своєму будинку під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв облив бензином 31-річного жителя вказаного міста, й підпалив. Потерпілого з опіками тіла госпіталізовано. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У місті Сімферополі в результаті проведення слідчих дій затримано 38-річного жителя Сімферопольського району АР Крим. Попередньо встановлено, що він уранці 2 липня в зазначеному місті в дачному будинку місцевих жителів – братів 25 та 30 років, під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв їм ножові поранення (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.2 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У місті Одесі в результаті проведення слідчих дій затримано 39-річну місцеву жительку. Попередньо встановлено, що вона вночі 1 липня у квартирі за місцем проживання під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяла смертельне ножове поранення ноги своєму 52-річному чоловікові. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

У Чугуївському районі Харківської області в результаті проведення слідчих дій затримано 25-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 30 червня в будинку 27-річного безробітного, під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв смертельні тілесні ушкодження господарю. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Єгипті загострюється ...

КОМЕНТАРІ