Працівникам харківської міліції знадобилася година для розкриття вбивства

Працівникам харківської міліції знадобилася година для розкриття вбивства

04.07.13 16:52 0 900
Увечері 2 липня 2013 року до чергової частини Фрунзенського РВ міста Харкова надійшло повідомлення про вчинення тяжкого злочину. До міліції зателефонували громадяни, які стали свідками кривавої сварки між двома чоловіками, яка закінчилася вбивством.

На місце події негайно виїхала слідча оперативна група у повному складі на чолі з начальником райвідділу.

Завдяки оперативному орієнтуванню нарядів та вмілій організації розшукових заходів, злочинця було викрито упродовж однієї години. Сумісними зусиллями працівників карного розшуку та бійців спецпідрозділу «Беркут» на одному з перехресть Салтівського житлового масиву підозрюваний у вчиненні вбивства був затриманий. Ним виявився 64-річний мешканець Харкова.

На момент затримання пенсіонер знаходився у стани сильного алкогольного сп’яніння. Як стало відомо під час слідчих дій, зловмисник з невідомих причин прямо посеред вулиць на очах перехожих наніс декілька ножових поранень 52-річному чоловікові.

Свідки події негайно викликали лікарів, але нажаль потерпілий не встиг отримати від них допомогу та помер від отриманих тілесних ушкоджень в кареті швидкої. Сам же підозрюваний не може надати правоохоронцям будь-яких зрозумілих пояснень свого жахливого вчинку, бо все ще перебуває у неадекватному стані від кількості випитого ним спиртного.

Наразі слідчі дії по встановленню всіх обставин події та опитуванню свідків тривають. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисника, який наразі утримується в ізоляторі тимчасового тримання, чекає покарання від 7 до 15 років ув’язнення.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ