Міліцейська профспілка співчуває дівчині, яка постраждала на Миколаївщині

Міліцейська профспілка співчуває дівчині, яка постраждала на Миколаївщині

04.07.13 15:53 0 844
Називати таких горе-міліціонерів правоохоронцями, у нас не повертається язик, адже людина, яка колись присягнула на вірність державі та поклялася захищати людей, не має ніякого права навіть подумки творити подібне свавілля.

Ми хочемо, передусім, висловити співчуття постраждалій дівчині, яка потерпіла від рук нелюдів. Трагедія, що сталася, не залишила байдужім нікого, саме тому потрібно відкинути усі гучні заклики, забути про політику та емоції, аби, по-перше, детально встановити все, що відбулося, а по-друге і найголовніше – з усією суворістю Закону покарати винних.

Ми упевнені, що комісія МВС, яка вже працює на Миколаївщині, зробить усе можливе задля встановлення правди. Такі факти не повинні приховуватися, і ми підтримуємо МВС у намаганні встановити істину, якою б вона не була.

Цим фактом вказана подія викриває надзвичайно складні і глибинні проблеми відомства, що потребують вирішення через державну політику по відношенню до відомства. Проте при їхньому вирішенні неприпустима поспішність і гарячковість, оскільки права працівників органів внутрішніх справ є рівними з правами інших громадян.

Ми готові долучитися до вирішення проблем системи, знаючи їх глибоко зсередини.

Разом з тим констатуємо, що міліція повинна очищатися від нерадивих працівників, які нехтують честю та гідністю достойних правоохоронців, яких, повірте, у системі МВС достатньо.

Анатолій Онищук,

голова Професійної спілки

атестованих працівників

органів внутрішніх справ України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Невідомі порізали шини ...
Наступна новина: У Львові на вул Городоцькій ...

КОМЕНТАРІ