На Донеччині наряд ДСО затримав убивцю, який втікав з місця злочину

На Донеччині наряд ДСО затримав убивцю, який втікав з місця злочину

04.07.13 01:53 0 791
У Пролетарському районі Донецька наряд Державної служби охорони затримав підозрілого чоловіка, який чимдуж біг по дорозі. Як виявилося пізніше, декількома хвилинами раніше він скоїв вбивство.

Близько сьомої вечора двоє чоловіків розпивали спиртні напої на території Донецького міського туберкульозного диспансеру №2, у якому вони перебували на лікуванні. «Ідилія» тривала до тих пір, поки між ними не виникла суперечка, в ході якої один з товаришів почув в свою адресу багато нецензурних висловів. Його як людину, яка мала вже п'ять судимостей, особливо зачепило одне образливе слово.

32-річний макїївчанин дістав заточений кухонний ніж, який «про всяк випадок» носив із собою, і вдарив кривдника прямо у серце. Викинувши клинок в кущі, вбивця поспішив до палати і спішно почав збирати свої речі. В цей час працівники лікарні натиснули тривожну кнопку.

Молодший інспектор групи затримання Калінінського міжрайонного відділу ДСО в місті Донецьку Юрій Буряк розповів, що на в'їзді до диспансеру помітив чоловіка із пакетом в руці, що біг назустріч. Обдавши правоохоронців добірним перегаром, він повідомив, що поспішає додому, але міліціонери все ж посадили його до машини і попрямували з'ясовувати причину виклику. Вже на місці злочину затриманий зізнався: «Просив його вибачитися, він не хотів...».

На даний час стосовно зловмисника відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

УДСО при ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Херсонщині міліція ...
Наступна новина: Працівники ДАІ не ...

КОМЕНТАРІ