Міліціонери затримали крадіїв будматеріалів

Міліціонери затримали крадіїв будматеріалів "за гарячими слідами"

04.07.13 13:54 0 840
Співробітники 3-ї роти батальйону патрульної служби міліції затримали двох миколаївців, які викрали будівельні матеріали, підготовлені для проведення ремонтних робіт системи водопостачання.

Здійснюючи патрулювання на службовому автомобілі, на одній з вулиць Заводського району м. Миколаєва, співробітники батальйону патрульної служби міліції побачили, як біля виритого на дорозі котловану двоє чоловіків щось грузять до автомобіля.

Побачивши наряд міліції, що наближався до них, чоловіки хутко посідали до салону автомобіля й не зважаючи на вимогу правоохоронців зупинитися, намагалися втекти, але правоохоронці швидко наздогнали та затримали їх.

Під час проведеного огляду автомобіля у багажному відділенні співробітники міліції виявили металеві конструкції у кількості 18 шт. та пластикові труби, які були призначені для проведення ремонту системи водопостачання.

Затриманих 20-ти та 27-ми років правоохоронці доставили до райвідділу міліції. З’ясувалося, що викрадене майно вони планували здати до пункту прийому металобрухту.

Дану інформацію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі за даним фактом правоохоронцями проводиться перевірка.

СЗГ УМВС України

в Миколаївській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ