Небайдужі громадяни врятували життя немовляті, покинутому матір'ю вночі на вулиці

Небайдужі громадяни врятували життя немовляті, покинутому матір'ю вночі на вулиці

04.07.13 08:10 0 754
Жахливий випадок батьківської безвідповідальності стався у селищі Олександрівка, розташованому неподалік від Іллічівська Одеської області.

Пізно ввечері на одній з вулиць селища місцеві жителі знайшли дитину віком приблизно 8-9 місяців. Дівчинка плакала та нікого з дорослих біля неї не було.

Небайдужі люди одразу зателефонували до чергової частини Іллічівського міськвідділу міліції. Правоохоронці разом із медичними працівниками прибули на вказане місце. Медики оглянули маля та відправили до лікарні, а працівники міліції почали розшукувати батьків дитини.

За кілька годин було знайдено матір дівчинки, 41-річну мешканку Миколаївської області, яка виявилася настільки п'яною, що забула не лише про цю дитину, але й про трьох інших, яких вона залишила, за її словами, під опікою бабусі.

Як з’ясувалося, насправді дівчинці 13 місяців, тоді як за розвитком їй можна дати не більше восьми. До Олександрівки її непутяща мати приїхала слідом за черговим «коханим», який покинув її одразу після народження дитини. Жінка разом із немовлям поневірялася, ночувала, де доведеться, а про джерело отримання грошей на існування доводиться тільки здогадуватись.

Наразі стосовно горе-матері складено та направлено до суду адміністративні матеріали за ст. 184 ч. 1 (невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Дівчинка знаходиться у лікарні, де набирається сил після тривалих місяців неналежного догляду та поганого харчування. Питанням її подальшої долі займається служба у справах дітей.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ