Туристичний Оздоровчий Комплекс «Belle Royalle»

Туристичний Оздоровчий Комплекс «Belle Royalle»

04.07.13 10:19 0 1316
Своєю унікальністю Туристичний Оздоровчий Комплекс «Belle Royalle» багато в чому зобов'язаний красі і пишності Закарпатського краю з його мальовничими пейзажами і кришталевою чистотою гірського повітря.

Туристичний оздоровчий комплекс, загальною площею більше 4,5 гектара, розташований у винятковому місці серед пишноти зелені і величі лісу біля підніжжя відомих Карпатських гір далеко від міської суєти і в той же час на легко доступній відстані (всього в 20 км від історично багатого міста Мукачева) .

Готель пропонує 14 стандартних номерів, 38 номерів люкс, а також номер для людей з обмеженими можливостями пересування. Номери готелю являють собою зразок комфорту, затишку і розкоші, обладнані за останнім словом техніки.

Цінністю нашого комплексу є цілюща термальна мінеральна вода з природного джерела Лісарнянського родовища, свердловина глибиною 1250 Завдяки своєму складу вона чудово освіжає шкіру, попереджає раннє старіння організму, а також допоможе позбутися від ряду захворювань. Прийом цієї води гармонійно доповнить і збагатить Ваше перебування в Belle Royalle.

Туристичний Оздоровчий Комплекс «Belle Royalle» пропонує широку лікувально - оздоровчу програму, яка включає консультації лікаря, лікувальну фізкультуру, масаж, теренкур, соляну кімнату, три види лікувальної мінеральної води, як відкритий, так і закритий басейни, тренажерний зал і багато іншого. Спа-центр комплексу - це запорука гарного самопочуття і незабутнього відпочинку.

У ресторані «Belle Royalle» у неповторній атмосфері розкоші і затишку ви зможете насолодитися кращими стравами чеський та австрійської кухні, класичними шедеврами європейської кухні, а також унікальними стравами від шеф-кухаря. Двоповерховий еко-ресторан «Belle Royalle» пропонує гостям кулінарні родзинки закарпатської та української кухні. Також у туристичному оздоровчому комплексі знаходяться затишна кав'ярня у віденському стилі, фітобар, де ви зможете покуштувати натуральні фіточаї та різноманітні коктейлі, а також стильний сигарний клуб.

У великій конференц-залі Ви зможете провести конференції, семінари, презентації. На території готелю надається високошвидкісний WI-FI доступ, а також безкоштовна автостоянка.

Туристичний Оздоровчий Комплекс «Belle Royalle» - ідеальне місце, як для активного, так і спокійного відпочинку.

Відпочиньте на ноті досконалості і розкоші.!

belleroyalle.com
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Луцька ОДПІ: у першому ...
Наступна новина: Єгипет: Мурсі обіцяє життям ...

КОМЕНТАРІ