У Львові кластер ІТБП запрошує партнерів до участі у програмі ІТ-ВРО Клуб

У Львові кластер ІТБП запрошує партнерів до участі у програмі ІТ-ВРО Клуб

04.07.13 21:54 0 1330
Львівський Кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг розпочинає програму лояльності «ІТ-BPO Клуб» для власників, керівників та працівників компаній-членів Кластеру.

Програма має два рівні членства:

Member – розрахований для працівників компаній-членів Кластеру. Ця картка дасть змогу її власникам отримати знижки на послуги та товари партнерів програми: персональні авіаперевезення, готелі, ресторани, купівлю житла.

Executive – для власників та керівників компаній. Картка Executive надаватиме переваги та знижки для розвитку бізнесу, такі як: участь у програмі консолідованих замовлень на закупівлю техніки, знижки на послуги готелів та ресторанів, знижки на службові авіаперевезення та ін.

Переваги для партнерів:

* Зараз у Львові працює 6000 працівників у ІТ-індустрії. Цього року ми плануємо випустити та поширити 2000 карток. Це великий потенційний ринок, який щороку росте на 1800 фахівців.

* Галузь ІТ, одна з індустрій, що найбільш динамічно розвиваються. Щороку зростання галузі відбувається на 20%. Компанії зростають та збільшують бюджети на авіаперевезення, послуги готелів та ресторанів. Кожного року сотні клієнтів наших компаній приїжджають до Львова та зупиняться у готелях та користуються послугами ресторанів.

Це лиш декілька переваг які можна отримати від співпраці з Кластером ІТБП.

Додамо, партнерами програми вже стали Львівський туристичний альянс (туризм), авіакомпанія «Turkish airlines» (авіаперевезення), «Sky-solution» (широкоформатний друк), «Трембіта» (будівництво котеджів) та інші.

Контакти: Секретаріат Кластеру: info@it-bpo.lviv.ua, тел. 067 34 00 966.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ