Чернівецька делегація побувала у польському місті Конін

Чернівецька делегація побувала у польському місті Конін

05.07.13 08:11 0 966
Делегація Чернівецької міської ради у складі заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради Василя Тимофєєва та заступника начальника, завідуючого сектором міжнародних відносин відділу інформації, зв’язків з громадськістю та міжнародних відносин Сергія Бостана взяла участь в урочистостях з нагоди відзначення дня міста Конін (Польща).

У ході візиту вдалося провести низку робочих зустрічей з керівництвом міста Конін, керівниками комунальних підприємств та керівництвом Товариства співпраці Польща-Схід. Під час переговорів було погоджено участь чернівецьких дітей у міжнародному дитячому таборі в м. Поберьово (Польща) в липні цього року та дітей з міста Конін в дитячому таборі в Чернівецькій області в серпні. Було обговорено можливість спільної реалізації проектів в комунальній сфері стосовно питань водозабезпечення, сміттєсортування та переробки твердих побутових відходів. Також розглядалися можливості реалізації спільних проектів в гуманітарній сфері. Представниками обох міст-побратимів було відзначено продуктивність взаємовідносин між двома містами, що дало змогу спільно організовувати міжнародні проекти.

Наступну зустріч представників двох міст заплановано на 13-14 липня під час Петрівського ярмарку, який відбудеться в Чернівцях.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ