На українсько-румунській ділянці кордону припинено спробу незаконного переміщення сигарет

На українсько-румунській ділянці кордону припинено спробу незаконного переміщення сигарет

05.07.13 08:17 0 909
Тютюновий товар і до залишається одним із найприбутковішим видом швидкого збагачення. Тому незважаючи на неодноразові припинення співробітниками митниці незаконного переміщення цього виду продукції у пунктах пропуску, спритні ділки продовжують ризикувати.

Нещодавно у пункті пропуску «Порубне» Чернівецької митниці Міндоходів інспекторами відділу митного оформлення знову припинено спробу незаконного переміщення тютюнового товару на суму понад 15 тисяч гривень.

Цього разу двоє громадяни Румунії, які слідували через кордон автомобілем марки «SЕАТ», вирішили «одягнути» власне авто у справжній панцир. То ж, прикупивши заздалегідь традиційний для туристів з Румунії набір продуктів, а саме: 1 мішок борошна, 1 мішок цукру, 10 літрів олії та 10 кілограмів рису сміливо направилися до «зеленого коридору».

Та під час візуального огляду транспортного засобу інспекторами митниці було прийнято рішення про поглиблений огляд автомобіля. І не даремно.

У багажному відсіку автомобіля виявлено тайник, в якому знаходилося 1600 пачок сигарет. Інші 140 та 180 пачок сигарет були сховані в додатковій підлозі з правого та лівого боку салону автомобіля на відстані 15 см від днища.

Тютюновий товар у кількості 1920 пачок на загальну суму понад 15 тисяч гривень вилучено. Транспортний засіб затримано.

Загалом з початку року Чернівецькою митницею Міндоходів запроваджено 465 справ про порушення митних правил, де предметом порушення є сигарети. Вилучено півтора мільйона штук сигарет на загальну суму понад пів мільйона гривень.

Затримано 29 транспортних засобів, які використовувалися для переміщення через митний кордон України тютюнових виробів з приховуванням від митного контролю на загальну суму понад 1 мільйон гривень.

Прес-служба Головного управління

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: в області ...
Наступна новина: На Тернопіллі за перший ...

КОМЕНТАРІ