Хмельниччина: «Загублені» на кордоні тони коштуватимуть «сірому» імпортеру 110 тисяч гривень

Хмельниччина: «Загублені» на кордоні тони коштуватимуть «сірому» імпортеру 110 тисяч гривень

05.07.13 08:07 0 884
На митному посту у місті Хмельницькому завдяки пильності інспекторів Міндоходів упереджено втрати казни від ввезення на терени Поділля контрабандного товару.

Аби нелегально «зекономити» за рахунок держави на митних платежах, спритники одного з хмельницьких підприємств внесли до імпортної декларації лише ізотермічний тент, натомість «забули» вказати у документах натяжні металеві опори до нього вагою понад 3 тонни і вартістю понад 52 тисячі гривень. Та «недостачу» при частковому огляді автівки, якою транспортувався товар, помітили працівники Хмельницької Митниці Міндоходів.

Відтак на ділків за недекларування товарів комерційного призначення було складено адміністративний протокол про порушення митних правил, а саме про недотримання вимог статті 472 Митного кодексу України та передано його на розгляд до суду.

Наразі за рішенням служителів Феміди недолугі імпортери сплатять до державної скарбниці кругленьку суму штрафів та втратять контрабанду продукцію в результаті конфіскації. На часі вилучений товар знаходиться на складі регіональної митниці Міндоходів.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ