В Івано-Франківській області обласна культура уже готується до Дня незалежності

В Івано-Франківській області обласна культура уже готується до Дня незалежності

05.07.13 10:36 0 790
На черговому засіданні колегії управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, яке відбулася в обласній філармонії під головуванням начальника управління Володимира Федорака, слухали: про підготовку обласних заходів до Дня Незалежності України; про творчі звіти районів та міст області, присвячені 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка; аналізували господарську діяльність установ та закладів культури і заслухали розширену інформацію про діяльність закладів культури Галицького району.

У рішенні колегії записали: начальникам відділів (управлінь) культури і туризму (мистецтв) райдержадміністрацій та виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення «привести в належний стан установи культури та прибудинкові території;забезпечити якісну підготовку та проведення заходів по відзначенню 22-ї річниці незалежності України».

На колегії було відзначено «якісну професійну роботу» відділів культури Богородчанської, Тлумацької, Калуської, Коломийської, Надвірнянської райдержадміністрацій та м.Коломиї з організації та представлення в обласній філармонійній творчих звітів до ювілею Кобзаря.

Режисерсько-постановочній групі обласних заходів та художній раді управління культури, національностей та релігій ОДА доручено залучати кращі колективи з районів та міст, що відзвітували, у концертні програми обласних свят.

«Не допускати нецільового використання коштів, виникнення кредиторської заборгованості по захищених статтях» - таке завдання отримали начальники районних і міських відділів (управлінь) культури і туризму.

Головам районних державних адміністрацій та міським головам міст обласного значення рекомендовано «створити умови для належного функціонування мережі закладів культури, не допускати її скорочення та чисельності працівників галузі протягом 2013 року».

Роботу відділу культури Галицької районної державної адміністрації визнано задовільною.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі для ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ